Fırında Kabak

Beykozlu

New member
Fırında Kabak Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg kabak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • Tuz, karabiber, pul biber, sarımsak tozu
Fırında Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kabaklar yıkanıp epey kalın olmayacak biçimde halka halka kesilir.
  2. Zeytinyağı, mısır unu, tuz, karabiber, pulbiber eklenip güzelce harmanlanır.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilip 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  4. Yoğurt ile servis yapılır. Afiyet olsun.
Fırında Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst