Beykozlu
New member
Fırında Mükemmel Karnabahar Karışık Graten Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 1 küçük uzunluk brokoli
- 1 büyük patates
- 1 büyük havuç
- 1 paket krema
- 1 su bardağı süt
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşık un
- 1 paket kabartma tozu
- 5 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Yağ (Miktar size kalmış ben epeyce az kattım)
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel bir tencerede içine tuz koyup kaynatın.
- Kaynamış suya yıkanmış doğranmış gereçleri sırayla koyup epeyce yumuşamadan haşlayın. Bilk evvel karnabaharı daha sonra brokoli daha sonra sırayla başkalarını haşladım.
- Sıcakları çıkıp ılıdıktan daha sonra tüm malzemeyi büyük borcama aktarın, kenarda hazırladığımız sosunuza üzerine döküp karıştırın.
- Evvelden ısıttığımız fırına atalım. Bununla ilgili bir süre veremem fırına bakılırsa değişir zira.
- daha sonra üzerine çokça kaşar rendesi atalım 5 dakika daha fırında kaldıktan daha sonra kapatabiliriz.
Katiyen şiddetle tavsiye ederim ????.
Herkese afiyet olsun,.
Sofralarınız bereketli olsun ????.