semaver
New member
Milletlerarası Araba Federasyonu (FIA) Genel Konseyi, Paris’te gerçekleştirildi. İngiliz Graham Stoker ile yarışan Birleşik Arap Emirlikleri’nden Mohammed Ben Sulayem, kullanılan oyların büyük bir kısmını alarak, 12 yıldır lider olan Jean Todt’tan nazaranvi devraldı. TOSFED Onursal Lideri Serkan Yazıcı, FIA Dünya Motorsporları Kurulu’na bir kere daha seçilirken, TOSFED Lideri Eren Üçlertoprağı da vekil üye olarak kurulda yer alacak.
Serkan Yazıcı yaptığı açıklamada, “Büyük bir farkla seçimi kazanan Mohammed Ben Sulayem’i tebrik ediyorum. Başarılı bir FIA idaresi için biz de bir sefer daha Dünya Motorsporları Kurulu’na seçildik ve Türkiye olarak koltuğumuz devam ediyor. Bana ve ülkeme oy vererek seçilmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum. FIA Dünya Motorsporları Kurulu’nda ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.
Okumaya devam et...
Serkan Yazıcı yaptığı açıklamada, “Büyük bir farkla seçimi kazanan Mohammed Ben Sulayem’i tebrik ediyorum. Başarılı bir FIA idaresi için biz de bir sefer daha Dünya Motorsporları Kurulu’na seçildik ve Türkiye olarak koltuğumuz devam ediyor. Bana ve ülkeme oy vererek seçilmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum. FIA Dünya Motorsporları Kurulu’nda ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.
Okumaya devam et...