celikci
New member
Etkileyici kişi, Fedez ile yaşanan krizi doğruluyor ve Canale 5 gazetecisinin sorularını yanıtlıyor: “Hayır, öyle bir şey yok Çıkış stratejisi – ilan etti –aynı zamanda oldukça saldırgan insanlar bunu düşünüyor. Bunların hepsi saçmalık yazdıkları şeyler doğru değil”. Ferragni daha sonra, 28 Şubat'ta Fedez'e şanslı bir korna veren muhabirle şakalaştı: “Myrta'dan benim için de bir korna isteyin – diye ekledi -. Biraz iyi şansa ihtiyacın var“. “Elbette sana bir korna gönderiyorum Chiara,” diye yanıtladı Myrta Merlino, bölüm sırasında ve Instagram hikayelerinde. Ve umalım ki bu yıl gerçekten de boğa yılı olsun… Umarım benim için de öyledir.”
Michel Dessì bunu düşünmüş ve ona şanslı bir kruvasan getirmişti. Rapçi, “Çok teşekkür ederim arkadaşlar, dişlerimi de kırdım” dedi. kendimi küçümseyebilirim. Size bir düstur söyleyeceğim: Hayatı fazla ciddiye almayın, çünkü nasıl olsa buradan canlı çıkamayacaksınız.” Nikah yüzüğünü tekrar takmaya başlayınca Fedez sözü kısa kesti: “Ama sizce, ben buna geliyor muyum? sana söyleyeyim mi? Umuduyla yaşayan ölür…”
Michel Dessì bunu düşünmüş ve ona şanslı bir kruvasan getirmişti. Rapçi, “Çok teşekkür ederim arkadaşlar, dişlerimi de kırdım” dedi. kendimi küçümseyebilirim. Size bir düstur söyleyeceğim: Hayatı fazla ciddiye almayın, çünkü nasıl olsa buradan canlı çıkamayacaksınız.” Nikah yüzüğünü tekrar takmaya başlayınca Fedez sözü kısa kesti: “Ama sizce, ben buna geliyor muyum? sana söyleyeyim mi? Umuduyla yaşayan ölür…”