Fenerbahçe Opet-Galatasaray HDI Sigorta maç kararı: 3-2

semaver

New member
Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi’nin 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe Opet, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti. Müsabakanın birinci setinde Lazereva ile tesirli olan sarı-lacivertli takım, seti 25-18 aldı ve 1-0 öne geçti. İkinci ve üçüncü setlerde sarı-kırmızılı grup Caratasu ve Vasilantonaki’nin smaçlarıyla skor üretti. İki seti de 25-20’lik skorlarla üstün tamamlayan Galatasaray, 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete uygun başlayan Fenerbahçe, üstünlüğünü korudu ve seti 25-21 alarak skora 2-2’lik birliktelik getirdi. Karar setinde tesirli servisler atan sarı-lacivertli kadro, 15-11 üstünlük kurarak maçı 3-2 kazandı.

Fenerbahçe’de Fedorovtseva ile Lazereva 21’er sayıyla galibiyette değerli rol aldı. Galatasaray’da ise Vasilantonaki’nin 28, Caratasu’nun 27 sayısı yenilgisi önlemeye yetmedi.

Bu skorla sarı-lacivertli grup 6. haftada 5. galibiyetini alırken sarı-kırmızılılar 2. sefer mağlup oldu.

Salon: Burhan Felek Vestel Voleybol

Hakemler: Erol Akbulut, Mehmet Topal

Fenerbahçe Opet: Meliha İsmailoğlu, Eda Fazilet Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fedorovtseva, Popovic, Lazereva (Gizem Örge, Cansu Çetin, Buse Ünal, Tutku Yüzgenç, Cristina)

Galatasaray HDI Sigorta: Birincinin Aydın, Fatma Beyaz, Caratasu, Vasilantonaki, Planinsec, Gamze Kılıç (Gizem Güreşen, Esra Demirkıran, Nilay Karaağaç, Sude Demirel, Sude Hacımustafaoğlu)

Setler: 25-18, 20-25, 20-25, 25-21, 15-11

Müddet: 128 dakika (24, 31, 25, 29, 19)

(AA)

Okumaya devam et...
 
Üst