Federico Moda Stili, ayrılıktan açılmaya

celikci

New member
Değişimlerle dolu bir yıl oldu Federico Moda Stili (sicil dairesinde Federico Lauri). Partneriyle 17 yıl sonra sosyal medyanın en ünlü VIP kuaförü Letizia Porcu bekar olarak geri döndü ve dışarı çıktı. Misafir Silvia Toffanin ile “çok doğru“, Federico Lauri şunları söyledi: “Yıllarca Letizia’yı sevdim ama üç yıl önce eşcinsel olduğumu fark ettim“. Kuaför ve TV yorumcusu, ilişkileri kötüleşene ve ikili ayrılana kadar eşiyle birlikte kaldığını açıkladı. 2017’deki aşklarından doğdu. Sophie Maelle.

Ayrılığın duyurusu – Federico Fashion Style ve Letizia hiç evlenmediler ama aşk hikayeleri uzun sürdü 17 yıl. 2017 yılında yardımlı tohumlamayla bir kızları oldu. VIP kuaför, sosyal medyada kendisini “özel bir anne ve partner” olarak tanımlayan partnerini sık sık övdü ve yıllar boyunca her zaman çok birleşmiş göründüler. İkilinin ayrılığının duyurusu da sosyal medya üzerinden geldi. Bu konuda ilk konuşan Letizia Porcu Instagram’da şunları yazdı: “Birlikte geçirdiğimiz 17 yıldan sonra benim ve Federico’nun yolu ayrıldı. Bu bir dostluk olarak kalacak ve kızımızın büyümesi ve mutluluğu için iyi olacak“.

“Verissimo” ile röportaj – Misafir Silvia Toffaningeçen kasım ayında da Federico Moda Stili kızının annesinden ayrılığını açıklığa kavuşturmak istedi ve olayları kendi versiyonunu anlattı. “Aramızda artık yolunda gitmeyen bir şeyler vardı ama hikayemize, aşkımıza ve iyiliğimize her zaman çok önem verdim, çünkü Benim için Letizia en önemli insanlardan biri ve o, kızım Sophie’nin annesi.“, diye açıkladı kuaför, ancak eski partnerinin sosyal medyada takipçilerine ayrılığı anlattığı bir gönderi yayınladığında hayal kırıklığına uğradığını inkar etmedi. “Bunu konuşmuştuk ama bir anda zorlukla Instagram’a hikayemizin bittiğini yazmaya karar verdi.. Ondan uzak bir hayat düşünemiyorum, sanki bir film yaşıyormuşum gibi – güçlükle gözyaşlarını tutmaya devam etti – hikayemizin bittiğini bilmeme rağmen, her eve gittiğimde orada olup olmadığını kontrol ediyorum. kıyafetleri dolapta mı, neden Gidip gitmesinden korkuyorum“.

Ortaya çıkan – Ancak yalnızca iki ay sonra, “Verissimo”nun her zaman misafiri olan VIP kuaför, sadece Letizia Porcu’dan ayrılığıyla ilgili değil, aynı zamanda aşk hayatıyla ilgili tüm gerçeği anlattı. “Letizia ve ben birbirimizi 14 yıl sevdik, ardından üç yıl önce eşcinsel olduğumu fark ettim. Ona bunu söylediğimde zaten biliyordu ama yine de son üç yıldır yanımda kalmaya karar verdi. Hikayemiz karşılıklı fikir birliğine dayalıydı ve belki de ona böyle yakışıyordu” diyen kuaför Federico Lauri, yıllardır eski partnerine karşı hissettiği hislerin gerçek olduğunu, ilişkisinin kurgu sonucu olmadığının altını çizdi. “14 yıldır birlikteydik. İnsanların bizim hakkımızda söylediklerine rağmen, tüm normal çiftler gibi sevgi dolu bir ilişki. Letizia hayatımdaki en önemli insan ama ona istediğini veremedim, onunla evlenemedim. Sadece evlilik kelimesini söylerken boğazımda bir yumru hissettim. Eşcinsel olduğumu ona itiraf ettiğimde bunu açık yüreklilikle, gözyaşları içinde, ondan hiçbir şey saklamadan yaptım.“dedi kuaför.

Ortağıyla hukuk savaşı – Ortağı Letizia Porcu’dan ayrıldığını gözyaşları içinde duyuran Federico Fashion Style, sosyal medyada umutsuzluğa kapılarak takipçilerine özel hayatı ve kızının annesine karşı yürüttüğü hassas hukuki mücadele hakkında bilgi verdi. Kuaför, geçtiğimiz 8 Temmuz’da gözyaşları içinde kuaförden ayrılmak zorunda kaldığını açıklamıştı. aile Evi. Hakkında konuştu”Kötü insanlar“İsim vermese bile eski ortağından bahsettiği açıktı.”Benim durumumda olan diğer babalar adına da konuşmak için buradayım. Çalışan ve sonra kötülük yüzünden her şeyini elinden alan babalar. Bu adil değil, babaları ve çocuklarını seven herkesi koruyan bir yasa olmalı. Artık hayatımda en çok sevdiğim insanı evimde değil annemin evinde ya da beni ağırlayacak insanların evinde görmem gerekiyor çünkü artık evimi benden alıyorlar. Yargıç neden onu size emanet etmeye karar verdi? Ve o hiç bu evde yaşamadı, Roma ile annesinin evi arasında yaşıyor ve ben evimi terk etmek zorundayım çünkü hakim evi ona emanet etmeye karar verdi,” diye açıkladı kuaför sonunda.