celikci
New member
“Kötü başlıyoruz, kesinlikle hiçbir şey değişmedi. Zaten bildiğiniz bir konuda kendinize çok ağır saldırıyorsunuz” diye başlıyor Federica dönüyor Alfonso. Ve şunu ekliyor: “Yarın başka bir gün, bu kadar. Burada bitirin, ağır olmayın. Bana beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz, ben de size açıklamaları yapayım, sonra iş burada bitsin.” “Bu akşam olduğumuz andan itibaren sen bana Stefano ile bir noktaya değinmen gerektiğini söylüyorsun ve ben de sana bunu bu gece yapmaya gerek olmadığını, yapılabileceğini söylüyorum. Ancak bu gece sanırım ilk düşüncem bu oldu.” Alfonso olmalıydı ama onun yerine siz ikinizi hâlâ gülerken ve şakalaşırken yakaladım”, diye açıklıyor çocuk. Kiracı, “Gülmek ya da şaka yapmak değil, sadece vedalaşmamız hakkında şaka yapıyordu, çünkü bu bir vedaydı. Kendinizi hemen korumaya almanıza gerek yok” diyor. Ve şunu belirtiyor: “Siz de kendinizi benim yerime koyup anlamalısınız.” Alfonso, “Bana saygı göstermiyorsun, kötü başlıyorsun” diye yanıtlıyor. Tartışmanın ardından kiracı, geçmişte aşırı kıskançlık sorunu yaşadığını itiraf ediyor ve şöyle açıklıyor: “Bir daha kıskançlık yüzünden kavga etmek zorunda kalmayacağım çünkü bu bana zarar veren, günlerimi boşa harcayan bir şey. Bugün artık kıskançlık yüzünden kavga etmek zorunda kalmayacağım. Hâlâ bir çift gibi hissediyorum ama ilişkimizi önemsiyorum ve hata yapmak istemiyorum, ikinci bir şansın son şansa eşdeğer olduğunu biliyorum.” Federica, “Benim için bu bir yeniden yapılanma, dolayısıyla her şeye ihtiyaç var” diye bitiriyor.