Fasulye Diblesi

Beykozlu

New member
Fasulye Diblesi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg fasulye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tane domates
  • 1 tane orta uzunluk soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ ya da zeytinyağı
  • 1 çay bardağı pirinç
  • Tuz
  • Pulbiber
Fasulye Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Fasulyeleri ayıklayıp görseldeki üzere küçük küçük kesiyoruz.
  2. sonrasındasında yağda soğanları kavurup salçaları ekliyoruz ve kavurmaya devam ediyoruz.
  3. daha sonra küp küp doğradığımız domatesleri ekliyoruz pişiriyoruz ve fasulyeleri ekleyip güzelce salçayı yedirerek karıştırıyoruz, pirinçleri ekliyoruz.
  4. Tuz ve pulbiberi kendi damak zevkinize göre ekliyoruz.
  5. Kısık ateşte pişiriyoruz.
  6. Yoğurtla servis edebilirsiniz.
Fasulye Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst