Beykozlu
New member
Fasulye Diblesi Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 kg fasulye
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 tane domates
- 1 tane orta uzunluk soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağ ya da zeytinyağı
- 1 çay bardağı pirinç
- Tuz
- Pulbiber
Not EkleTanımı Yazdır
- Fasulyeleri ayıklayıp görseldeki üzere küçük küçük kesiyoruz.
- sonrasındasında yağda soğanları kavurup salçaları ekliyoruz ve kavurmaya devam ediyoruz.
- daha sonra küp küp doğradığımız domatesleri ekliyoruz pişiriyoruz ve fasulyeleri ekleyip güzelce salçayı yedirerek karıştırıyoruz, pirinçleri ekliyoruz.
- Tuz ve pulbiberi kendi damak zevkinize göre ekliyoruz.
- Kısık ateşte pişiriyoruz.
- Yoğurtla servis edebilirsiniz.