Ezio Greggio, Enea’nın annesine bir çağrı başlattı

celikci

New member
Temyiz – “Mangiagalli’de terk edilen 2 kilo 600 gram ağırlığındaki Enea’nın annesine sesleniyorum. Prof. Fabius Moskova (Milano Polikliniği Neonatoloji ve Yenidoğan Yoğun Bakım Direktörü, ed) zaten bir temyiz başvurusunda bulundu, ben de paylaşmak ve anneme geri dönmesini, tüm koğuşun anonim olarak onu beklediği Mangiagalli hastanesine geri dönmesini, kimsenin bir şey söylemeyeceğini (adlar, soyadlar) söylemek istiyorum. Lütfen geri dön. Bu bebek harika,” diye açıklıyor Greggio videoda.

“Prematüre bebeklere yardım eden bir derneğim var ama prematüre olmayan Enea’ya yardım edeceğiz. Terk edilmesi hiç adil değil. Ben buradayım başka arkadaşlar da var yardımcı oluruz. Ama geri dön. neden bebek sahibi olmak büyük bir talih.maddi sıkıntıların sizin için sorun ve kargaşa yaratabileceğini anlıyorum ama çoğumuz size yardımcı olacağız.önce prof. fabio mosca, sonra ben ve bir araya geldiğimiz birçok arkadaş size yardımcı olmak için” diye ekler orkestra şefi.

“Öyleyse, Enea’nın annesi, geri dön; yarın, bu gece, bu gece, Mangiagalli hastanesine geri dön, güzel ve gerçek bir annesi olmayı hak eden çocuğunu al, o zaman ona bakmak zorunda kalacak bir anne değil. Gerçek anne değil. Buna güveniyoruz, çok güveniyorum”, diye sözlerini bitiriyor videoya eşlik eden başlıkta yazan Greggio: “Pazar günü 11 yaşında terk edilmiş bir çocuk olan Enea’nın annesini bulup ikna etmek için başvuruda bulunun. :30 Milano’daki Mangiagalli’de, şimdi Prof. Ezio”.