“Evimi terk etmek zorundayım”

celikci

New member
“Merhaba arkadaşlar, bugün benim için çok kötü bir gün çünkü birkaç gün içinde evimden ayrılmak zorunda kalacağım – Federico Fashion Style gözyaşları içinde açıklıyor – Stresimi atmak ve bu biraz üzücü anı sizinle paylaşmak istedim. Bilmelisiniz ailemin bana verdiği bu evde doğup büyüdüğümü, tüm fedakarlıklarının, hayatlarının olduğu bir evde annem bana her zaman babamın blokları taşımasına ve daha sonra bana verdikleri evi inşa etmesine yardım ettiğini söyler. … kardeşime de bir ev, sadece kendimizi fark etmemize yardımcı olmak, bize destek olmak için, tüm ebeveynler gibi.O zaman, onu kendi zevkime göre yaptım, barok ve özel yaptım çünkü ben böyleyim ve işim bitti. tüm alın terimle çalışmak.18 yaşında hiç diskoya gittiğimi ya da çok fazla dolaştığımı hatırlamıyorum, hep çalıştım ve kendi yolumu çizmek, kuaför olmak istedim.Hiç kimseden bir şey istemedim, hele hele. Ailem. Her şeyi burada seçtim, çünkü orası benim hayalimdeki evdi”.

Federico Fashion Style, “sizi yok etmek isteyen kötü insanlar” hakkında konuşmaya devam ediyor: “Benim durumumda olan diğer babalar adına da konuşmak için buradayım. Çalışıp kötülük için her şeylerini alan babalar. Bu adil değil. , babaları ve evladını seven herkesi koruyan bir kanun olmalı artık canımdan çok sevdiğim insanı kendi evimde değil annemin evinde veya misafir edecek insanların evinde görmek zorundayım ben çünkü şimdi evi elimden alıyorlar yargıç neden onu ona emanet etmeye karar verdi ve bu evde hiç yaşamadı, roma ile annesinin evi arasında yaşıyor ve benim evimi terk etmem gerekiyor çünkü yargıç karar verdi onu ona emanet etmek “.

Sonunda kuaför adalet ister: “Ama adalet nerede? O buradan gitti. Burada benimle ve ailemle ilgili her şey var. Artık evimi, güvenli yerimi bulmayı umuyorum” .