Beykozlu
New member
Etli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 tane orta uzunluk kereviz
- 300 gram et
- 2 tane kuru soğan
- 2 tane orta uzunluk patates
- 1 tane havuç
- 3 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 su bardağı sıcak su
Not EkleTanımı Yazdır
- Kerevizleri soyup küp küp doğrayıp limonlu suda bekletelim.
- Tenceremize sıvı yağımızı alalım yemeklik doğradığımız soğanları kavuralım.
- Salcamızı da koyup kavurmaya devam edelim.
- Havuçlarımızı ve sarımsaklarımızı da doğrayıp kavuralım kerevizimizide patateslerimizide atıp kavuralım.
- Üzerine pişirmiş olduğumuz etleri tuz ve karabiberini de atıp sıcak suyunu da döküp orta ateşte sebzeler pişinceye kadar pişirelim.