Eski Gieffini Anita Olivieri ve Alessio Falsone ayrıldılar

celikci

New member
Tgcom24
“Büyük Birader”in macerası

“Büyük Birader” evinde doğan aşk hikayeleri dışarıda da olsa birkaç ay devam etti. Anita Olivieri yarı finale çıkamadı, ancak elendikten sonra eve döndüğünde kız şunu söyledi: “Dışarıda uyuyamıyorum” ve ardından Alessio'ya sarılıp öptü ve ilişkilerinin resmi olarak başladığını doğruladı.
Genç adam ise diğer oda arkadaşlarına Anita ile gerçek bir hikaye kurma arzusunu itiraf etmişti: “Benim ciddi niyetim var, o doğru suç ortağı (…) O benim hoşlandığım türden bir kadın, yoksa ben yaptığım her şeyi yapmazdı… Anita beni mahvetti!”.

Eski Gieffini Anita Olivieri ve Alessio Falsone ayrıldılar:

instagram

Dışarıdan katılım

İkisi Meclis'ten çıktıktan sonra da çıkmaya devam etti, ancak birkaç hafta önce 27 yaşındaki Romalı, yaşadığı hassas anı takipçilerine ileterek bazı ipuçları bırakmıştı. Ama sonra o ve Alessio'nun İbiza'da yeniden bir araya gelmesi, herkesin aralarında her şeyin yolunda olduğuna inanmasını sağladı.

Instagram'daki mesaj: “Hiçbir kusuru yok”

Sonunda haber geldi: “İbiza'ya gitmeden önce bunu zaten konuşmuştuk ama yine de büyük bir olgunlukla ayrılmaya ve bu tatilin tadını diğer adamlarla birlikte çıkarmaya karar verdik…”, diye yazıyor Anita, onunla ilişkinin nasıl biteceğinin altını çiziyor Alessio karşılıklı anlaşmayla kabul edildi: “Güzel bir yolculuğun harika anısı gibi sevgi ve saygı da değişmeden kalıyor. Bizi takip eden ve destekleyen birçok insana duyduğumuz saygıdan dolayı, bu seçime katılmanıza izin vermeye karar verdik ama biz Bu anın mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyorum. Herkes ayrılırken telefonu açıp dünyaya anlatmıyor, bizim de sindirmek için bir dakikaya ihtiyacımız vardı, ne yazık ki yorumlardan buna hakkımız olmadığını büyük bir üzüntüyle anladık. “. Ve son olarak kız, ikisi adına yazarak sözlerini bitiriyor: “Hiçbir hata yok, sadece büyük bir farkındalık var. Sonunda biz sadece birbirleri için iyilik yapmış ve yolun bir kısmını birlikte kat etmiş iki adamız. Önemli olan ikimizin de mutlu olması. Yakında hepinize sarılacağız.”