“Erkekler ve Kadınlar”, yeni tronist Manuela Carriero kendini tanıtıyor

celikci

New member
Manuela Carriero o yeni tronistası “Erkekler ve kadınlar”. Açıklanmasının ardından Brando Ve HıristiyanKlasik tahtın erkek kahramanları olarak duyurulan 13 Eylül Çarşamba günkü bölümde “Temptation Island”ın eski yüzü, erkek arkadaşıyla kötü biten ilişkilerinin ardından Canale 5 programının kırmızı koltuğuna oturup aşkı aramaya karar verdi. Stefano Siren ve baştan çıkarıcı Luciano Punzo.

Sunumu sırasında kız şunları söyledi: Aşk acısı yakın zamandaki ilişkileri nedeniyle yaşadığı ve anlatıldığı gelecekteki talipler ana özellikleri neler: “Çok içe dönük ve utangaç bir kızım, tatlı, inatçı, düşünceli, hiçbir şeyim olmasa bile cömert, aşırı hassas ve süper romantik biriyim” dedi sunum videosunda. Aşk filmleri izliyorum, okuyorum Kitapları severim, aşk mektupları yazarım ama yine de gerçekleri kelimelere tercih ederim. Dans etmeyi bilmiyorum ama dans ediyorum, şarkı söylemeyi bilmiyorum ama şarkı söylüyorum ama yemek yapmayı biliyorum”.

Kızın arkasında zor bir hayat: “Sorunlu bir aileden geliyorum, ister istemez çabuk büyüdüm. Tek çocuk olan annem çok zengin bir aileden geliyordu, babam öyle değildi. Büyükannem ve büyükbabam onun zengin bir adamla evlenmesini istiyordu ama o da ona para vermek istiyordu. yukarı Hepsi. Evde sıcak suyumuz yoktu, babam kanser olduve birkaç yıl sonra annem kendini 35 yaşında, 4 çocuklu buldu”

Manuela stüdyoya girdikten sonra Maria De Filippi, taliplerin sandalyelerinde bir kart ve kalem: Bunun nedeni, kızın kendisi hakkında ne düşündüklerini yazmalarını istemesidir: “Benimle ilgili ilk izlenimlerinin ne olduğunu – açıkladı – ve videoyu izledikten sonra benim hakkımda ne düşündüklerini bilmek isterim”.