“Erkekler ve Kadınlar”, Tina, Verissimo'ya yönelik suçlamalar konusunda Gemma'ya sert çıkışıyor

celikci

New member
“Sizden bu programlara davet edildiğinizde benim hakkımda söylediğiniz her zamanki yalanları, her zamanki şakaları söylememenizi rica ediyorum” diye başlıyor. Tina Cipollari adresleme Gemma Galgani. Ve şunu ekliyor: “Şunu söyleyecek cesareti vardı: duygusal başarısızlıklarının nedeni bunlar benim yüzümden, benim kötülüğüm ve onun hakkındaki yargılarım yüzünden.” “Tam olarak öyle bir şey söylemedim. Biraz daha duygusal anlara her zaman yetersiz müdahale ettiğinizi söyledim”, diye açıklıyor bayan. “Fotoğrafımı görünce o da korktu çünkü perde arkasında olmamdan korkuyordu. Neden benim hakkımda bunları anlatıp duruyorsun” diye ısrar ediyor Tina. “Bilmiyorum ama neden yüzüme kovayı, pastayı kim attı? Yani ne icat ettim ben?” diye cevaplıyor Gemma sinirlenmiş bir şekilde. “Yani Tina'nın çok kindar bir kadın olduğunu söylüyorsun ama benim her zaman hayatının en güzel anlarını mahvedeceğimi söyleyemezsin. Bu, bu kadının hayatını benim yüzümden yeniden kurmadığı anlamına mı geliyor?” yorumcu ağzından kaçırdı. “Öyle bir şey söylemedim. Bunu bu şekilde çeviren sizsiniz, çok yanlış şeyler söylemek için müdahale ettiğinizi söyledim”, diye belirtiyor bayan. Bu noktada stüdyodaki atmosfer daha da ısınıyor ve Tina saldırıyor: “Neden gidip nasıl olduğunu anlatmıyorsun?” gerçek Gemma, geçmişinde ne yaptın? Neden gidip ünlülerin sevgilisi olduğun zamanlardan bahsetmiyorsun? Birkaç yıl önce sevgilisi olduğunu söylemişti. Walter Chiari“. “Hiç söylemedim, Walter'la profesyonel bir anlaşma olduğunu söyledim” diye yanıtlıyor Gemma. Karşılıklı birkaç saldırının ardından bayan programdan ayrılmakla tehdit ediyor: “Maria, buna daha fazla dayanamıyorum. Böyle bir şeye dayanamam. Ben senin tarif ettiğin kişi değilim. Gidiyorum, kabul edemem.” Ve şunu ekliyor: “Söyledikleri kabul edilemez, her şeyin bir sınırı var.” Sonunda talip Fabio'nun gelmesiyle durum sakinleşmiş gibi görünüyor. .