“Erkekler ve Kadınlar”, Tina Mesagne'de Cosimo'nun ebeveynleriyle tanışıyor

celikci

New member
Tina Cipollari Gelir Mesagneeyalette Tostlarve hoş geldiniz onu bulur Kozimo Onu anavatanında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. “Hoşgeldin SalentoKalbim. Ne duygu, “talip diyor.” Gördün mü? Ben konuşuyordum “, Tronista cevaplıyor. İkisi Cosimo'nun sahipliği alanlarında yürürken, Spasimante şöyle açıklıyor:” Bir sürpriz var, insanları sunmak istiyorum. “Tina, talipinin ebeveynlerini tanıyor ve öğleden sonra sohbet ve kahve arasında hoş bir şekilde geçiriyor.” Sizi izlemek için televizyondan asla yorulmam çünkü sen özel bir insansın. Seni tekrar evimde görmeyi umuyorum, seni seviyorum “, Tronista'ya itiraf ediyor Cosimo'nun annesi. Eve dönmeden önce, talip Tina'yı Mesagne merkezinin sokaklarını gezmeye yönlendirdi. Cosimo, “Bu şehir, yukarıdan bakarsanız, bir kalp şekli var.” “Gerçekten mi? Bak ne tesadüf, bu sadece bir kaderin işareti,” diyor Tina. Aniden şehrin belediye başkanı da ortaya çıkıyor Toni Matarelli Cosimo için güzel sözler harcayan: “O hassas bir çocuk, gerçekten bir kupon”.