celikci
New member
Şu ifadeler Mücevher tarafından sunulan programda yayınlandı Silvia Toffanin rahatsız etmeye devam ediyorlar Tina hala gözle görülür bir şekilde kızgın olan kişi. “Sebebini gerçekten anlamıyorum. İlk başta Tina'nın her an gelebileceği gerçeğine de gülmemiz hoş bir şeydi, sonra her halükarda Tina'nın ona karşı sık sık yaptığı şeye karşılık gelen bir düşünce oluştu. ben”, diye başlıyor bayan. Yorumcu, “Ancak o kadar da ironik değildiniz. Bizim inanmamızı istediğiniz şey bu. Kişisel yorumunuzu yapmak istemeniz başka, gerçek başka” diye yanıtlıyor yorumcu. Ve şunu ekliyor: “Ne kadar çok yalan söylediğinizi göstermek için bir film hazırladım.” Gemma, “Hiçbir zaman yalan söylemedim, eğer buradaysam bunun nedeni tamamen şeffaf olmamdır” diye gürledi. Bu ilk tartışmanın ardından çalışmada “Erkekler ve Kadınlar” Bayanın program içerisinde deneyimlediği bazı ilişkilerin izini sürdüğü bir klip gösteriliyor: Marco Firpo ile Nicola Vivarelli. Tina'nın amacı, söylediğinin aksine kadının “Çok doğru”Birkaç kez birine karşı hisleri olduğunu itiraf etti. Yorumcu, “Sen sahtekar ve yalancı bir kadınsın. Kendine ait olmayan bir hayat icat ettin, hatta hiç yapmadığın bir işi bile icat ettin. Sen hiçbir zaman yönetmen olmadın, girişte bilet sattın” diye saldırıyor. “İtalya'nın en genç tiyatro yönetmeniydim, tiyatrodaydım Torino'nun “Alfieri”si 1974'te”, diye ağzından kaçırıyor kadın. “Orada olduğun, biletleri yırttığın fotoğraflar tanınmış bir haftalık dergide yayınlandı, bir banka müdürünün mübaşirlik yapmaya başladığını sanmıyorum”, diye yanıtlıyor Tina. Gemma, “Benim küreme profesyonel olarak dokunmuyorsunuz çünkü ben hayatımı tiyatroya adadım, bu yüzden bunun hakkında konuşamazsınız”, diye bitiriyor Gemma.