“Erkekler ve Kadınlar”, Roberta ve Alessandro'nun beklenmedik dönüşü

celikci

New member
Çiftin bulduğu tek sorun Roberta'nın aşırı kıskançlığı gibi görünüyor. “Yılda bir kez dışarı çıktım,” diye itiraf ediyor eski talip. “Ama bu doğru değil. Her zaman her hafta çıkıyor,” diye yanıtlıyor eski rakip. “Seni rahatsız eden sürümler iki yaşındaydı, ancak son sürümde bir doğum gününe gittim ve bir süredir görmediğim arkadaşlarımla dışarıda yattım. Bir mezbaha oldu, ama barış yaptıktan sonra” Alessandro'ya saldırıyor. “Bir mesajla vazgeçtim Whatsapp, “açıklıyor Roberta gülüyor.” Ertesi gün halüsinasyon oldu, bana her biri hakkında söyledi. Sonra yollar için özür diledi, “çocuk. Bu kısa parantezden sonra, çift, ilişkilerinin çalışmaya devam ettiğini ve her ikisinin de çok aşık olduğunu itiraf ediyor.” Çok mutluyum çünkü sensiz Alexander'ı asla bilemezdim. Bugün çok iyiysem, “Roberta'yı itiraf ediyor.” Bu da, “Alessandro'yu tekrarlar. Sonunda, çalışmadan ayrılmadan önce çift “Erkekler ve Kadınlar”notlarına romantik bir dans verir “Şimdi sen” İle ilgili Eros Jamazzottikazanan Sanremo Festivali 1986.