“Erkekler ve Kadınlar”, Roberta Di Padua programdan ayrılıyor

celikci

New member

Erkekler ve kadınlarRoberta Di Padua programa veda ediyor - fotoğraf 2

Tgcom24

Bölüme uzun süre veda eden Roberta, aynı zamanda şu kişilerle de tartışma fırsatı buluyor: Ida Platano: Roberta program sunucusuna “Verissimo'ya gidiyorsunuz ve yoluma çıktığımı ve bu gereksiz hareketlerin bana faydası olmadığını söylüyorsunuz” diyor. Karar, istisnasız tüm izleyicileri şok etti Tina Cipollari Bu seçimle ilgili şüphelerini şöyle dile getiren: “Sen akıllı bir kadınsın, neden anlamıyorum, Alessandro başka bir kadınla çıkma kararı alınca programdan ayrılmaya karar veriyor”. Gianni Spertiancak farklı düşünüyor: “Sanırım Roberta bu sefer aşık oldu ve bu yüzden onu başka bir kadınla görmemek için dışarı çıkmak istiyor ama siz bir ilişkiyi idealleştirmişsiniz, bu aşk yok. Her halükarda öyle olduğuna inanıyorum. gerçek bir seçim, eğer programdan ayrılmaya karar verirseniz bu gerçek olduğunuz anlamına gelir.”

Roberta, çalışma odasından ayrılmadan önce Marco'nun sözlerini alır. Şövalye, Roberta ile tekrar tanışmak istediğini söylüyor. “Alessandro ile işlerin durduğunu sanıyordum, programdan ayrılacağınızı söylemenizi beklemiyordum,” diye açıkladı adam, hâlâ bayanla yolculuğuna devam etmek niyetindeydi. Büyük zorluklarla cesaretimi topladım ve yola çıktım. sana aradığını ve maça ikilisini aldığımı söyledim. Onun işleri yapma şekli kadın dünyasına ait, o dünya ilgimi çekti ve beni cezbetti.” Ancak Marco'nun sözleri, gözyaşları içinde stüdyodan ayrılmaya karar veren Roberta'yı etkilemez.