“Erkekler ve Kadınlar”, Michele Veronica'yı geri arar ve sonra daha iyi olduğunu düşünür.

celikci

New member
“Benimle dalga geçtin, bir buçuk aydır dalga geçiyorsun. Sen bir korkaksın, benim sana olan iyi niyetimle, sana karşı her zaman samimi olmamla dalga geçtin”, O başlıyor Veronika adresleme Michele Longobardi. Ve şunu ekliyor: işaret ederek Emel: “Aktrislerden etkilendiğiniz açık.” “Ama ne istiyorsun, özür dilerim?” diye araya giriyor kız. Talip, “Oyuncuları kendinize saklayın, görünüşe göre ben size göre fazla gerçekçiyim” diye devam ediyor. Amal, “Yaptığınız şey hiç mantıklı değil” diye saldırıyor. Veronica, “Kapa çeneni,” diye yanıtlıyor. Bu noktada Michele ikili arasındaki çatışmayı durdurur ve talipliye döner: “Kendini ortadan kaldırma hareketinizin yersiz olduğunu düşünmediniz mi?”. “Yersiz mi? Davranışların yersiz” diye saldırıyor kıza. Tronista, “Buraya gelin ve yüzüme bağırın, kendinizi ortadan kaldırmak zorunda değilsiniz. Ne mesajı veriyorsunuz?” diye tekrarlıyor. Veronica, “Buraya sizinle tanışmaya geldim. Bildiklerimi beğenmiyorsam, hoşçakalın” diye bitiriyor Veronica.