“Erkekler ve Kadınlar”, Michele Veronica'ya yaklaşıyor ve Mary ayrılıyor

celikci

New member
Önceki bölümlerde aralarındaki ilişki görünüyordu. Michael Ve Veronika kesinlikle başarısızlığa mahkumdu ve bu ani yakınlaşma oldukça sinir bozucu Mary. “Senden sadece iki dakika çalacağım ve gideceğim ama gerçekten gideceğim. Bunu çok iyi biliyorsun çünkü ben buradayım, sana binlerce kez söyledim, o kadar ki sen yapma” umrumda değil ve beni dikkate almıyorsun” diye başlıyor talip. Ve şöyle devam ediyor: “Bana ne kadar az değer verdiğinizi anlamanız için, öpücüğü, hatta sizin bana da aynı şeyleri söylediğinizi unuttular. Benimle dışarıda görüşeceğinizi söylemiştiniz.” Michele, “Önemli olan onu hatırlıyor olmam, değil mi?” diye yanıtlıyor. Mary'ye, “Kendisine verdiği az değerden gerçekten rahatsızım. Karakterli bir kız istiyorsun ama sende karakter yok” diye saldırıyor. Tronista, “Bu, yönümü biraz kaybettiğim bir an, biraz kriz içindeyim ve söyleyebileceğiniz şey bu” diye yanıtlıyor. “Bazı şeylerle nasıl başa çıkmalıyım? Şimdi sen mağduru mu oynamak istiyorsun? Bak, yapamazsın. Ben gidiyorum, hoşçakal. Mary“, diye sözlerini bitiriyor kız stüdyodan ayrılırken “Erkekler ve Kadınlar”.