“Erkekler ve Kadınlar”, Michele Longobardi programdan atıldı

celikci

New member
“Kendimi utanç verici bir durumda buluyorum çünkü 20 yıldır benimle çalışan ve sadece mesleki ve mesleki saygının yanı sıra iyi de saygı duyulan çok sayıda insan var. Bu sabah hepsini savaş durumunda buldum. Yemin ederim bundan kaçınırdım çünkü bu beni utandırıyor. Ancak onlara duyduğumuz saygı ve sevgiden dolayı bir kızla telefonda konuşuyoruz” diye açıklıyor. Maria De Filippi adresleme Michele Longobardi. Böylece çalışma odasına belirli bir kişinin çağrısı gelir Alexandra. Sunucu, “Merhaba, ne olduğunu herkese açıklayabilir misiniz?” diye sorar. “Herkese merhaba. Başlangıçta her şey özel ve doğal bir şekilde gelişti. Michele'nin yakın arkadaşı olan bu arkadaşımla birlikte arabadaydım. Michele'nin kişiliğinden memnun olduğumu geçen yılki süreçte zaten dile getirmiştim. Beklenmedik bir şekilde açılıyor. Uygulama nedir görüntülü konuşuyor ve konuşmaya başlıyoruz” diyor kız ve şöyle devam ediyor: “Birkaç gün sonra, birbirini ilk kez tanıyan iki kişi gibi sürekli olarak What's uygulamasından birbirimize yazmaya başlıyoruz”. Kim olduğunu çok iyi biliyorum bu kız bu programa katılmış biri ve benim için aşağı gelmek istediğini söyledi. Kusura bakma Alessandra, bunu bana neden yaptığını sorabilir miyim?” diye araya giriyor. Michael. “Saatlerce görüntülü görüşme yaptık ve bu ikimizin de seçimiydi, belli bir yakınlığa ulaştık. Aramayı seçtim çünkü bu çok doğru. Benimle konuşarak vakit geçirdiğin için bunu kim bilir daha kaç kızla yapabilirdin? “diye cevaplıyor kıza.