“Erkekler ve Kadınlar”, Michele Longobardi Mary tarafından köşeye sıkıştırıldı

celikci

New member
Klibi gösterdikten sonra Mary, çalışmada uzun bir karşılaştırma açılıyor. Michael taliplerden özür diler ve hatalarını kabul eder. Ayrıca diğer iki taliple de sahte profille iletişime geçtiği ortaya çıktı. Sunucu, “Michele, ne ben ne de yazı işleri ekibi gücendik çünkü bu durumda herhangi bir sorunumuz olduğuna inanmıyoruz” diye başlıyor. Maria De Filippi. Ve şunu ekliyor: “Ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü Tronista programı bozduğunda taliplerin ötesine geçiyor. Yani yıllar geçtikçe oluyor ya onlarla anlaşma yapıyor ya da dışarıdan sahte bir tanıdığı oluyor. program, ama senin durumun bu değil.” “Bu yolda ne yapmak istediğine, devam etmek isteyip istemediğine karar verecek hiçbir küstahlığım ya da hırsım yok. Ancak programı çarpıtmak istemedim ve burada gerçekten sevdiğim insanları bulmayı beklemiyordum. beğendim” diye açıklıyor Michele Longobardi. Ve şöyle devam ediyor: “Hata yaptım çünkü bu sahte profille sadece taliplerimi takip ettim. Ancak Mary'yi televizyonda yeni talihim olarak tanıtıldığı bölüm çıkmadan önce takip etmeye başlamıştım. Çok takipçisi yok muydu, beni bu şekilde yakaladı. 3/4 kez benimle iletişime geçti ve sonunda pes ettim ve gerçek kimliğimi kabul ettim.” Tronista daha sonra Amal ve Veronica'ya döner: “Sizden özür dilememe ek olarak şunu da söyleyeyim: “Erkekler ve Kadınlar” benim için sensin.” “Maria, anlayamıyorum. Bugün onay aldım, üçüyle de iletişime geçmeyi denedi. Bu hafta rotamı birkaç kez değiştirdim: kesin bir hayırdı ama sonra düşündüm ve gördüklerim beni çok tiksindirse de seni darağacına bile atamam çünkü söylediklerin Amal şöyle açıklıyor: “Beni en çok inciten şey, bir noktada şunu söylemen: 'Veronica, onun beni ne kadar önemsediğini biliyorum çünkü bana bunu gösterdi. birkaç kez bana '. Sana karşı böyle bir şeyi kabul edemeyecek kadar açık ve samimiydim”, diye ekliyor Veronica ve ekliyor: “Cevap vermeye karar verdiğimde hiçbir kanıtımın olmadığı ve bir boşluğu doldurmak istediğim bir dönemdi, bu bir Benden hoşlanmadıkları şüphesini ortadan kaldırmak istemenin bir tür güvensizliği”, diye itiraf ediyor tronista. Diyaloğun sonunda, Emel Ve Veronika tanışıklığa devam mı edeceklerini yoksa yarıda mı bırakacaklarını düşünmek için zaman isterler. Michele yalnız mı kalacak?