celikci
New member
Dış sırasında Emel tutumuna ilişkin şüphelerini artırıyor. Michael son birkaç gün içinde. “Davranışlarınızda gerçekten hiçbir anlam bulmuyorum. Geçen hafta benimle bir açık hava gezisine çıkmaya karar verdiniz, beni bir açık hava gezisine çıkarma seçiminin aynı zamanda Veronica'nın davranışını bulmanız gerçeğine göre belirlendiğini söylediniz ve davranışı tuhaf ve anlamsız, kendisini ortadan kaldırmayı tercih etmesi”, diye açıklıyor kız. Ve şunu belirtiyor: “Bunun yerine dün neyin değiştiğini anlamak istiyorum.” Michele, “O değişti ve bana önemsediğini gösterdi” diye yanıtlıyor. Ve şunu ekliyor: “Size gösterdiğimden sonra dışarıda sakin ve dingin bir ortamın olmamasının anlamı yok.” Amal kapıdan çıkarken “Söyleyecek başka bir şeyim yok” diye bitiriyor. Stüdyoda “Erkekler ve Kadınlar”barışı sağlama ve olayları açıklığa kavuşturma girişimi pek de iyi gitmiyor. Michele ile Veronica'nın buluşmasının klibinin ardından talip, “Aldatıldığımı hissediyorum, ona çok önemli şeyler söyledin” diye gürledi. “Evet, ona belki de hayatta ihtiyacım olan şeyin bu olduğunu söyledim: dışarıda 3 dakika sonra ayrılan biri değil, inşa eden ve olgun bir insan”, diye yanıtlıyor tronista. Bu noktada gözle görülür bir şekilde sinirlenen Amal ayağa kalkar ve çalışma odasından ayrılır: “Elveda diyorum.” Michele Longobardi, “O, konfor bölgesinin dışına çıkamayan bir insan. Hiçbir şey yapamam, üzgünüm”, diye bitiriyor.