“Erkekler ve Kadınlar”, Michele Amal'a geri döner ve Veronica ona hakaret eder

celikci

New member
Aradaki harici klipsin ardından Michael Ve Emelstüdyodaki atmosfer “Erkekler ve Kadınlar” anında akkor hale gelir. “Onuncu tutarsızlık, defalarca büyük bir aptal. Bana açıklaman gereken ne var? Gidip onu geri almayacağına yemin ettin, ama sözünün kimsenin önünde inanılırlığı yok. Ben senin yerinde olsaydım. , bundan utanırdım “, Thunders Veronica. Tronist, “Bana ağladığını söylerlerse gidip onu neşelendirmeye nasıl cesaret edemem? Bırak anlayayım” diye yanıt verir. Amal, “Yani sırf bunun için mi bana geri döndün?” diye araya giriyor. “Geçen gün yaptıklarını, yani gittiğini unutmadım. Patlamamın nedeni buydu. Sana dürüstçe gerçeği söylüyorum: Eğer bana 'Amal ağlıyor' demeselerdi, Gelip seni evde bırakmazdım”, diye itiraf ediyor Michele. Veronica, “Tamam, tarih eğerler ve amalarla yazılmaz, dolayısıyla bunlar boşa harcanmış kelimelerdir” diye ısrar ediyor. “Eh, senin için hiçbir şey iyi gitmiyor” diye yanıtlıyor çocuk. “Beni dinle, eğer adımlarını takip etmeseydin bugün burada olmazdım, biliyorsun değil mi?” diye saldırıyor Amal. Sunucu Maria De Filippi, üçlü arasındaki tartışmayı durduruyor ve şöyle açıklıyor: “Görmeniz gereken harici bir şeyi kaçırıyorsunuz, LED'i kapatacağım”. Klip, aralarındaki toplantıyı gösteriyor Michael Ve Mary ikisi arasındaki tutkulu bir öpücükle sona erer.