“Erkekler ve Kadınlar”, Maurizio Gemma hakkındaki fikrini değiştiriyor

celikci

New member
18 Ekim 2023, 18:11

Taht şövalyesinin seçimi için stüdyoda tartışma

Maurizio bundan faydalanıyor mu?

Yorumcular Gianni Sperti ve Tina Cipollari, Maurizio’nun görünürlük için Gemma’dan yararlandığına inanıyor çünkü kendisi bayanla pek ilgilenmiyor: “Kendinizi şans eseri bu kadınla tanıştınız – Tina onunla dalga geçti -. Sonra gittiniz Hedeflerin doğrultusunda, sen de onu sömürdüğün için bir avantaj gördün.Onunla hiç ilgilenmediğine inanıyorum ve buna asla sahip olamayacağını da biliyorsun.Gemma sana onunla evlenme teklif etmedi ama senden bir evlenme teklifi istedi. öpüyorsun ve ‘kendinden uzaklaşmışsın ve bu kesinlikle hiçbir çekim ya da ilginin olmadığı anlamına geliyor. Onu daha sonra onu sömüren bir arkadaş olarak görüyorsun.’

Tina’nın saldırısı

Maurizio eleştiriyi göndericiye geri gönderiyor: “Ben hiçbir şeyi istismar etmiyorum. Kendimi bir odada bulduğumda ve bu odadan çıkmak zorunda olduğumu hissettiğimde ve sonra onun çaresizliğini gördüğümde…” demeye çalışıyor adam. kendini haklı çıkarmak için. Ancak bu sözler Cipollari’yi öfkelendiriyor ve Cipollari şunu söylüyor: “Eğer kaçarsanız kendinizi yirmi yaşında bir çocukla aynı odada bulup bulmadığınızı görmek isterim,” diye devam etti yorumcu stüdyoya dönmeden önce. Uyanın, yaşlıları arayın çünkü onlar daha az tehlikelidir”.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Kompakt ve verimli SUV

Hyundai

Kompakt ve verimli SUV

Benzinli, hafif hibrit, tam hibrit veya %100 elektrikli Yeni Hyundai KONA, kompakt SUV standartlarını yeniden tanımlıyor. Cesur tasarım, daha büyük boyutlar, güvenlik, konfor, akıllı teknolojiler ve yeşil motorlar: %100 elektrikli versiyondan doğan ve daha sonra hibrit versiyona ve tüm seriye genişletilen yenilikçi bir proje

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Kompakt ve verimli SUV

Hyundai

Kompakt ve verimli SUV

Benzinli, hafif hibrit, tam hibrit veya %100 elektrikli Yeni Hyundai KONA, kompakt SUV standartlarını yeniden tanımlıyor. Cesur tasarım, daha büyük boyutlar, güvenlik, konfor, akıllı teknolojiler ve yeşil motorlar: %100 elektrikli versiyondan doğan ve daha sonra hibrit versiyona ve tüm seriye genişletilen yenilikçi bir proje

Daha fazlasını bul

İlgili