“Erkekler ve Kadınlar”, Mario Cusitore Ida Platano'ya geri dönüyor

celikci

New member
Mario Cusitore “'e geri dönErkekler ve kadınlar” itibaren Ida Platano. Başka bir raporun ardından Tronista, bir ara verip gelecekleri hakkında düşünmek için onu göndermeye karar vermişti. Bu dönemde talip, yazı işleri ekibine birkaç kez Ida'yı sorar ve gösterilen ilginin ardından tronista ona bir şans daha vermeye karar verir.

Beni aradığını biliyorum“, Ida, yayınlanan bölüm sırasında şunları söylüyor: 27 Şubat ardından taliple hiç oynamadığını, daha fazla vakit kaybetmek istemediğini ama her şeyden önce geçmişte yaşananları unutmadığını anlatıyor. “Ayrıca hiç oynamadım, sana asla yalan söylemedim ve senden asla sikini almadım“, diye hemen cevap veren talip, kendisi hakkında alınan raporları bir kez daha reddediyor. Ida yine de Mario'yu görmek istiyor ama ona karşı fazla esnek görünmek istemiyor. Bu nedenle Mario'yu gören şövalyenin tüm tavırlarını netleştirmeye çalışıyor. henüz onu ikna edemediler.

En son soyunma odasında ağladım, bundan utanmıyorum“, onu kaybetmekten korktuğunu söyleyen Mario'yu ortaya koyuyor. Ancak Tronista, talipini gerçekten tanımak ve ondan daha somut olmasını istemek için doğru dikkatle ilerlemek istediğini açıklıyor. Ancak Ida'nın seçimi tetikliyor. Diğer taliplere yönelik eleştiriler… Aynı bölümde ayrılmak istediğini söyleyen Sergio da bunlardan biridir, Ida onu durdurmaz ve stüdyoyu terk eder.