“Erkekler ve Kadınlar”, Maria De Filippi Aurora'ya fotoğraf çekiyor

celikci

New member
İLE “Erkekler ve kadınlar Aurora Tropea stüdyoda tartışmaları ve tartışmaları alevlendirme fırsatını asla kaçırmıyor. Yayınlanan bölümde 6 Şubat tahtın hanımı suçlamalar üzerine Cristina Tenutaama aynı zamanda genel olarak diğer hanımların da yaklaşması Alessandro Vicinanza gizli bir amaçla. Aurora'ya göre şövalye aslında kişiliği nedeniyle değil banka hesabı ve görünürlüğü nedeniyle pek çok bayanın ilgisini çekecekti.

Cristina'nın tepkisi – Aurora, Cristina'ya dönerek, “Burada hiç kimseden hoşlanmadın. Alessandro'ya başka bir şey tarafından ilgi duyuyorsun”, diye ima ediyor. “Bana asla parasını vermedi“, diye yanıtlıyor bayan rahatsız olmuş. O noktada da Maria De Filippi müdahale eder ve Aurora'yı sözleri üzerinde düşünmeye davet eder. “Cristina'nın Alessandro'nun parasından etkilendiğini söylemek hafif bir şey değil“, ev sahibi yorumunu yapıyor.”Belki bir adama para için yaklaşacaksınız ama kesinlikle bize değil çünkü biz kendimizi geçindiriyoruz“, Roberta araya giriyor. Bu noktada Aurora geri çekilip şövalyenin banka hesabından değil, çiçekler ve hediyelerle kadınlara kur yapma tarzından bahsettiğini açıklıyor. “Hiç kimse bana akşam yemeği teklif etmedi“, bayan kendini haklı çıkarıyor.

Ev sahibinin müdahalesi – “Aurora bunun senin düşüncen olmadığını düşünüyorum ama böyle söylendi, bu kötü çünkü bir kadının bir erkekle maddi kazanç için birlikte gitmesi gerekiyor gibi görünüyor ve bunun neden tam tersi olamayacağını anlamıyorum ve her halükarda bunu anlamıyorum”, diye ağzından kaçırdı Maria De Filippi. Şövalyeye doğrudan hitap eden ev sahibesi, “Ida'nın uzun süredir kuaför olduğunu ve Alessandro'yla birlikte tüm gezi masraflarını kendisinin ödediğini anlıyorum ve Aurora'ya onun yanıldığını söylemek için müdahale etmiş olsaydınız bundan memnun olurdum”, diye devam ediyor ev sahibesi. . “Aurora, Cristina'nın para için seninle çıktığını söylediğinde bunun doğru olmadığını söyleyerek müdahale etmek zorundasın. – diye ısrar eden sunumcu sözlerini bitiriyor – hadi Alessandro'nun milyoner olduğu hikâyesini sonlandıralım ve diyelim ki kadınlar geçinmek için çalışıyor ve milyoner aramıyorlar“.