“Erkekler ve Kadınlar”, Marcello ve Jasna ayrıldılar

celikci

New member
Marcellus Ve Jasna Ayrıldılar. Leydi ve şövalye bunu duyuruyor “Erkekler ve kadınlar” 1 Mart'ta yayınlanan bölümde tanıştılar ve aşık oldular. taht bittihikayelerini kameralardan uzakta yaşamak için programdan ayrılmaya karar vermişlerdi ancak işler umdukları gibi gitmedi ve konuklar bir kez daha flört programında Kanal 5ne olduğunu anlat.

Ayrıldılar“, Maria De Filippi, iki eski arkadaşını teker teker stüdyoya girmeye davet etmeden önce öngörüyor. “İlişkimizin sonunu göstermemeye karar verdikten sonra bunu Instagram üzerinden duyurmak istedi.“, Marcello'ya çok kızgın olduğunu söyleyen Jasna'yı ortaya koyuyor.”Bunu söyleyeceğini biliyordum. Karşılıklı anlaşarak ayrıldığımız için bunu canlı yayında birlikte aktarmaya karar vermiştik.“Şövalye stüdyoya girer girmez kendini haklı çıkarıyor, ardından bayana sosyal medyada ne gibi kötü bir şey söyleyeceğini soruyor.”Görünürlük anınızı istediniz“, eski ortağının seçimini takdir etmeyen Jasna'yı suçluyor.

Ayrılık ve geçmişleri hakkında sakin bir tonda konuşamadıkları için ikili arasında hâlâ çok fazla öfke var. İkili, nasıl vedalaştıklarını konuştuktan sonra birlikte yaşadıkları günlük hayatlarına dair bazı anekdotlar anlatıyor. Marcello, “Ayrıldık çünkü ben onun için bir yüktüm, bir kurbandım, kadınları dinlemiyorum. Sanırım fiziksel olarak bile çekici gelmiyor çünkü ben her zaman onu aradım”, diye açıklıyor Marcello. Ancak Jasna aynı fikirde değil ve karşı çıkıyor: “Gerçek şu ki, benden etkilenmedin. Birlikteyken beni kaç kez aradın? Torino'ya vardım ve herkesin yapacağı gibi üzerime atlamak yerine bana çıkma teklif ettin, yoksa Torino'yu göremezdik ve akşam uykuya daldın.”Diyelim ki artık birlikte olamamanız için tüm koşullar var“diye düşünüyor Maria De Filippi önce ikisinden kendi parterlerine oturmalarını ve bir kez daha tahtın parçası olmalarını isteyin.