“Erkekler ve Kadınlar”, Manuela Carriero Michele’yi eledi: “Eve git”

celikci

New member
“Erkekler ve Kadınlar”da Manuela Carriero silmek Michele. Görünüşe göre en sevdiği talip oydu, ancak genç adamın defalarca şikayet etmesi üzerine tronista onu programdan çıkarmaya karar verdi. “Benim için eve gidebilir ve oradan dışarıyı görebilir.“, Manuela’nın, bu durumda bile ona gerçek ilgisini göstermeye çalışmayan Michele’nin kararlarından defalarca rahatsız olduğunu beyan ediyor.

Son dış maçta bile Michele, Manuela’ya yönelik olağan suçlamalara devam etti. “Benim için sen gevşeksin“, talip geçmişte zaten açıklamıştı. Bu noktada stüdyodaki yorumcuların yorumu anında geldi.”Senin topal olduğunu söylediğine göre neden onu evine göndermiyorsun?karakterin yok ve tronist olmaya uygun değilsin?” diye düşünüyor Gianni Sperti. Ancak Manuela sakinliğini koruyor ve Campania’lı genç adam hakkında ne hissettiğini açıklamaya çalışıyor. Kendisi “benim tronist olmaya uygun olmadığımı söylüyor, oysa kendisi birkaç kez onun doğru karaktere sahip olacağını söylemişti. Peki benim için mi yoksa kameralar için mi buradasın?”, Tronista’ya sorar. Michele kendini haklı çıkarıyor ve şöyle yanıtlıyor: “Eğer kameralar için burada olsaydım farklı davranırdım ve bunun yerine eleştirilere devam ediyorum. Seni gururlandıran birini ister misin?“diye sorar talip.

Ancak özellikle Michele’nin, Manuela’nın kararında belirleyici olan bir tutumu var. “Sarılmakta zorlandığımı biliyor. Dışarıda çaba gösterdim, hatta üzerine oturdum. Bunun gibi harici bir eşleşmeden sonra bir mesaj bekliyordum, onun yerine hiçbir şey gelmedi“, şunu düşünen tronistayı ortaya koyuyor: “Artık onun benden hoşlanmadığını biliyorum“. Bu nedenle Manuela ilişkiye son verme cesaretini bulur ve inanamayarak şunu soran talihi eve gönderir: “Peki ayrılmam gerekiyor mu?“. “Evet” diye yanıtladı Maria De Filippi Böylece stüdyodan ayrılan genç adama veda ediyoruz.