“Erkekler ve Kadınlar”, Ida Platano tahttan ayrılıyor

celikci

New member
Tgcom24

Mario'nun ifşasından sonraki seçim – Ida'nın kararı, Tronista'ya defalarca yalan söylediği iddia edilen Napolili talip Mario Cusitore ile yaşadığı kötü deneyimin ardından geldi. Kur sırasında, aslında, adam hakkında, kahramanın kendisi tarafından defalarca reddedilen birkaç rapor geldi. Ancak sonuncusu belirleyiciydi ve birkaç hafta sonra köşeye sıkıştırılan şövalye, bir pansiyonda başka bir kadınla vakit geçirdiğini itiraf etti. Bu noktada Ida'nın, bir başka yalanın ardından elenen şövalyeyle tanışıklığını sürdürmesi artık mümkün değildi.

Pierpaolo'nun tepkisi – Ida Platano da Pierpaolo karşısında büyük hayal kırıklığına uğradı. Son dönemde onunla çıkmamız da pek iyi gitmedi. Tronista Avellino'da ona ulaştı ama şövalye onu gördüğüne pek sevinmiş gibi görünmüyordu. Stüdyoya girdikten sonra talipin tepkisi çok sert oluyor. Pierpaolo, Tronista'yı kendisiyle dalga geçmekle ve sırf Mario ile tahtı sürdürebilmek için onu ortadan kaldırmamakla suçluyor. Talip artık onun yedek lastiği olmak istemediğini ve eğer Ida onu seçmeye karar verirse hayır diyeceğini söylüyor. Pierpaolo'nun tepkisinden etkilenen Ida, onun tercihi olamamasının tüm nedenlerini sıralar ve şövalye, ona veda bile etmeden stüdyodan ayrılır.

Tronista'nın geleceği – “Böyle bir son beklemiyordum. Raporlar için insanlara da teşekkür ediyorum, bu beni sevdikleri anlamına geliyor. Ayrıca Tina'ya da teşekkür ediyorum”, diyor Ida, son aylarda yaşananlardan gözle görülür bir şekilde etkilenmiş. “Tahttan ayrılmayı seçmişti”, diye açıklıyor Maria De Filippi iki yorumcu ondan en azından bölümün sonuna kadar kalmasını istese bile. “Mario şimdi seni arayacak, aldanma” diye uyarıyor Gianni Sperti ancak eski Tronist ona hiç şans vermemeye kararlıdır.