“Erkekler ve Kadınlar”, Giuseppe Gianni Spertti'ye Bachata'nın sesine meydan okudu

celikci

New member
“Bugünün meydan okuması iki dans: Bir bachata Ve disko müziği ile iki küp. Hangisine başlamak istiyorsun? “Sunucu açıklıyor Maria de Filippi dönme Gianni Sperti. “Küp ile başlayalım”, Yusuf. “Evet, bu yüzden Bachata için ısınıyorsun. Sonra iki küpün girmesine izin verdim,” diyor sunucu. “Profesyonel bir reklam olduğumdan beri dans etmedim “Arkadaşlar”Kazanması mümkündür. Giuseppe beni canlandırdı, “yorumcuyu itiraf ediyor. Üs başlar başlar başlamaz, Gianni'nin üstünlüğü, kendini şehvetli hareketlerle serbest bırakan, tüm sahneyi ve halkın alkışını alıyor. Öte yandan, daha monoton görünüyor ve aynı zamanda meydan okumanın yüksekliğinden biraz korkmuş gibi görünüyor. Tina Cipollari Hangi yorumlar: “Benim için bu meydan okuma Gianni'yi uçan renklerle kazanıyor çünkü üzgünüm Joseph, atlamadan başka bir şey yapmadın ve ritmine bile gitmedin”. “Düşmekten korkuyordum, ilk kez bir küpe biniyorum,” diye yanıtlıyor Şövalye. “Nasıl dans edeceğinizi bilmediğiniz açıktır, kafanı kimin monte ettiğini bilmiyorum. Kanda kaçırmadın,” diye konuşuyorum yorumcu. Giuseppe, “Önemli olan buna inanmak, Tina” diye yanıtlıyor.