“Erkekler ve Kadınlar”, Gianmarco'daki Francesca: “Bir öpücük bekliyordum”

celikci

New member
Dışarısında Jamarco Meo Bilinmeyi seçer Francesca Sorrentino Kız kardeşi çünkü hayatındaki en önemli insanlardan biri onu düşünüyor. Çalışmasında “Erkekler ve Kadınlar”– Klip gösterildikten sonra, talip bu toplantının nasıl gittiğinden memnun. Ancak Tronista'nın onu yapmak için bazı notları var. “İyiydim. Şimdiye kadar dışta yapıyoruz her zaman daha iyiyiz ve onunla dışarı çıkmak zorunda olduğumda mutluyum çünkü iyi olduğumuzu biliyorum”, Francesca başlıyor. Ve ekliyor: “Ama sana gerçeği söylüyorum: Her şeyden memnun oldum ve kız kardeşinle tanıştığım için mutluyum çünkü senin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum, ama öpücük neden başlamadığını anlamadım. Sanki istemiyormuşsunuz gibi algıladım çünkü 4 aydır biliyoruz “” Her zaman söylediğim gibi, seni her zaman öpmek istiyorum. Bu rasyonel bir seçimdi, çünkü öncekiler göz önüne alındığında, kurşun ayaklarla gitmek istiyorum, o zaman daha önce olduğu gibi kötü kalmamak için. “Gianluca'yı öptüğünden korkuyor musun?”, Sunucu müdahale ediyor Maria de Filippi. “Evet,” diye cevaplıyor Gianmarco ikna olmuş bir şekilde. “Seni duygularla daha fazla taşımamı daha çok istiyorum. O anda, beni öpmüş olsaydın, orada olurdum ve senin için kötüydüm. Tronista'yı açıklıyor. “Bu benim motivasyonum,” diye bitiriyor talip.