celikci
New member
İlk bakışta Liane En çok vuran kızlardan biri Gianmarco STYI Ve birlikte yapılan dış bu tezi doğrular. Tronista, “Sana gerçeği söylüyorum: Böyle olmasını bekliyordum. Çok ciddi bir kız olduğunu fark etmiştim, çok set, ama beni dışarıda üzüyorsun. Sen güzel bir kızsın,” diyor Tronista. Ve ekliyor: “Sana bir soru sormak istedim: Oradaki adamlar hakkında ne düşünüyorsunuz, kendinize ne fikri sordun?” Liane, “Cristina'yı sevmiyorum çünkü eğer çekerse, fenomeni yapıyor ve bana ölü bir kedinin izlenimini verdi. Belki yanılıyorum.” Kişi sohbet ederken ve eğlenirken, talip Tronista'nın yüzünde küçük bir işaret not eder. “Burada ne bir kesim var,” diye soruyor Liane. O noktada Gianmarco onunla tamamen açılıyor ve ona itiraf ediyor: “Bu yaz çok çirkin bir kaza yaptım. Tüm çeneyi yeniden inşa ettiler ve orada kalma riskiyle karşı karşıya kaldım”. Bu nedenle dış kısım, ikisi arasında bir yaklaşım olarak işaretlendi, ancak Tronista bazı yönlerde biraz şaşkın. Çalışmasında “Erkekler ve Kadınlar”Aslında, Gianmarco şöyle diyor: “Çok mutluydum ve bazı güzel duyumlar yaşadım. İlk gitmesine izin verdiğinizle karşılaştırıldığında, ama bence hala biraz gitmene izin vermelisin”.