celikci
New member
“Bir insan bana her güzel bir jest yaptığında kalbimi sevinçle doldurabilmek istiyorumbüyük veya küçük. Yine de yapamam çünkü tüm iyiliğin yolcu olabileceğini ve her şeyden önce bana neden olabilecek kötülükle doğru orantılı olabileceğini biliyorum. Çok hassas olma gerçeğinden nefret ediyorum ve gözyaşlarını sahte sertlikle maskeleme eğilimindeyim. Ancak gerçek şu ki, her şeyin bilinmesi ve her şeyi duyduğumdur. Şimdiye kadar zor bir hayatım vardı, ama şikayet etmiyorum. Gerçekten de, bunun hakkında bir gülümsemeyle konuşuyorum çünkü olduğum şeyin ötesinde. Bunun için değil, acı çekmiyorum, aksine çifte acı çekiyorum. Sanki içinde bir köstebek varmış gibi, onu delemeden başını yere vurmaya devam ediyor: Günün sonunda köstebek baş ağrısı olacak. İşte içimde, migrenli bir köstebek varmışım. Metafor biraz ince, ama kendimi asla herkese ulaşabilmek için ithal etmedim. Kendimi tekrarlamaya devam ediyorum: “Senin için doğru insanlarNadia, görünüşte anlamsız cümleleri veya sessizliklerinizi ya da senin kızarıklığınızı veya kolların kırılmasını anlayanlardır “. Artık köstebek metaforunu anlayamayabilirsiniz, ancak size hakkında hiçbir şey söylememesine rağmen, boynumdaki kızarıklığı fark ettiniz ve ağır bir kişi olduğuna inanmanıza rağmen onları hafifçe kapatmayı seçtiniz. Patlamalarımı bazen aşırı, kendi yolunuzda yorumladınız, ancak görünüşe göre durmadan. Sinirlenecek bir şey olduğunda kollarımın katlandığını fark ettiniz ve kendinizi bununla sınırlamadınız. Gerçekten de, bu durumda bile, kollarımı güneşli ve ironik bir şekilde yerinize geri koymayı başardınız. Birbirimizi tanımak için ne kadar süreyle sahip olacağımızı bilmiyorum, ama bugün burada bununla bunu göstermek istiyorum Kendimi sürekli olarak yükselten duvarları yıkmaya çalışacağım“Hipitor sona eriyor.