“Erkekler ve Kadınlar”, Gemma iki şövalye tarafından hayal kırıklığına uğratıldı: İşte nedeni

celikci

New member
İLE “Erkekler ve kadınlar” yolunda yeni bir dönemeç Gemma Galgani tahtta. Programın tarihi kadını aslında birkaç hafta önce çıkmaya başladığı şövalye Antonio ile tanışıklığını sona erdirmeye karar verdi. Şövalye, Maria De Filippi’nin programının incelenmesiyle ilgili olarak “Beni bir arkadaş olarak görüyor, aramızda hiçbir şey olmadı” dedi. Kendi adıma, bu durumu çok sakin bir şekilde kabul ettim. Bana kalsaydı devam ederdim. “diye ekledi. Tina Cipollari, tartışmayı dinledikten sonra doğrudan bayana sesleniyor: “Neden bu beyefendiden hoşlanmıyorsunuz?”. Gemma’nın yanıtı kuru: “O harika bir insan, gerçek, içten ama başka bir şey olmadı” dedi.

Galgani ayrıca bilmek istediğini de ekliyor Vincentbölümün kaydedildiği sırada stüdyoda yoktu. Bağlantılı şövalye şöyle diyor: “Hafta içi konuştuk ama onu bir arkadaşı olarak tanımak istiyorum”. Ve yine: “Onunla çıkmak zorunda olduğum için ayrılmadım – adam işaret etti – beni davet etti ve ben de onunla tanışmak için gönüllü olarak hazır bulundum, dedi.” Ancak çift arasında ilerlemek için doğru kimya oluşturulmadı: “Bana nerede olduğumu veya ne yaptığımı sormak için döndüğünde – diye devam etti Vincenzo -, kendimi sadece onun sorularını yanıtlamakla sınırladım”.

Gemma hayal kırıklığını şöyle anlatıyor: “Akşam yemeğine çıktık, görüntülü görüşme de yaptık ve gerçekten çok mutluydum ama dün her şeyi mahvetti çünkü benden yazı işleri ekibine kendi nedenleriyle hiçbir şey söylemememi istedi”, diye anlatıyor Gemma. Bu noktada Maria De Filippi, Torino hanımını duruma gözlerini açmaya davet ediyor: “Sana karşı hiçbir merakı yok, bunun kolay olmadığını anlıyorum. İlgilenmiyor ve senin devam etmen biraz aşağılayıcı görünüyor.” “.