celikci
New member
stüdyosunda “Erkekler ve Kadınlar” Renato olayları kendi versiyonunu anlatmak için gelir, ancak Mücevher çatışma çıkar. Renato, “O akşam bir pislik olduğumu söyledim ama bunu böyle söylemenin hiçbir mantığı yok. En önemli nokta, diğer şeylerin yanı sıra gülerek size bunu neden anlatmaya geldiğimdir”, diye açıklıyor Renato. “Tamam gülerek söyledin diyelim ama yine de söylememeliydin. Lütfen söylemekten kaçındığım bir kısmı bana ayır çünkü hoş değil. İfadelerin çok renkli, Sabrina'ya karşı bile. ” diye cevaplıyor bayan. “Sen uydurdun, akşam yemeğine gittik ve her şey sessizdi. Ne yazık ki ben sigara içiyorum ve sen beni her seferinde dövdün ama ben kabul etmedim. Daha sonra asansöre bindik ve sen benim gelmek isteyeceğimden çok korktun.” odaya” diyor şövalye. Ve şunu ekliyor: “Öpüştük, ayrılmadık bile ve sen sigarayı bırakmam gerektiğini söyledin. Sonra gülümseyerek senin baş belası olduğunu söyledim….. Senden özür diledim, oradaydı. hiçbir kötülük ya da öfke yok”. İkisi arasındaki karşılaştırma devam ediyor ve Renato şöyle itiraf ediyor: “Gemma'yı bir insan olarak seviyorum çünkü o zeki ve eğitimli ama birlikte bir hayat kurabileceğim gerçek bir kadın değil. Senin daha basit bir kadın olduğunu düşünmüştüm”. Bayan, “Ben de, ekleyecek başka bir şeyim yok” diye bitiriyor. Dolayısıyla ikisi arasındaki ilişki kesin olarak sona erer. Gemma yeni bir şövalye bulabilecek mi?