celikci
New member
Tina Cipollari dış görünüşünü beğenmedim Gemma Galgani ve bunun gerçekten tatsız bir gösteri olduğunu düşünüyor. Yorumcu “Şok oldum” diye başlıyor. Ve sunum yapan kişiye dönerek şunu ekliyor: Maria De Filippi: “Maria, neden itaat ettiğini biliyor musun? Gözleri bağlı olduğu ve onu göremediği için onu o şevkle öptü çünkü o anda herhangi birini hayal edebilirdi. Gemma, ne kadar çirkin olduğunu gördün mü?” . “Cesaret ettim çünkü bu öpücük asla gerçekleşmedi. Ona eski defilelerimi gösterdiğinde Tina bana bu fikri verdi”, diye açıklıyor bayan. Tina, “Bunları herkesin önünde yapıyorsa, tek başına ne yaptığını bir düşünün” diye saldırıyor. Gemma, “Bunlar sürprizdi ve biz de eğlendik” diye bitiriyor. Aralarındaki tartışmanın ardından Fabio stüdyosuna girmek “Erkekler ve Kadınlar” ve yorumcu ona şunu sorar: “Bu kadına mı üzüldün?”. Şövalye “Gördüklerimi beğendim” diye yanıtlıyor. Son fakat en az değil, ikisi hit şarkının melodisine göre dans etmeyi kabul ediyor “Çikolatalı Dondurma” tarafından oynanan Pupo ve tarafından yazılmıştır Cristiano Malgioglio. Çift bu öpücüğün ötesine geçebilecek mi?