“Erkekler ve Kadınlar”, Gemma Fabio'dan şikayet ediyor

celikci

New member
Sunucu, “Gemma, şimdi konuştuğuna göre sadece ikinizin bildiğini söylüyor” diye araya giriyor Maria De Filippi. “İkimiz ne biliyoruz? Sarılmalar hakkında? Dün gece bile odama geldin ve korkmuş gibisin. O geri tutuluyor ve ikimiz arasında fiziksel bir yazışma yok, bu yüzden bunun platonik bir durum olduğunu söyledim ” diye cevaplıyor bayan. Ve şunu belirtiyor: “Hiç çabalamıyor. Sarılma şefkatliydi, kulaklarımdan öptü ama ne yapmalıyım? Her şeyin bir sınırı var, o zaman ben burada rol yapıyormuşum ya da gösteri yapıyormuşum gibi görünüyor ” Fabio, “Bir şeyi anlamalısınız: bu hafta pek iyi değildi ve onu hâlâ sertçe öpüyordum” diyor. Gemma “Ne diyorsun? Dün gece iyiydim” diye yanıtlıyor. Şövalye, “Biliyorum, dün gece iyiydin ama hafta içi değildin” diye cevap verir. Bayan, “3 gün boyunca hastaydım, ancak dün gece de dahil olmak üzere diğer tüm günlerde kendimi iyi hissettim. Görünüşe göre biz buradayken bir şeyler yapılmış ve yalnız kaldığımızda hiçbir şey yapılmıyor”, diye bitiriyor bayan.