celikci
New member
“Bütün bu yalanlar için tebrikler” diye başlıyor Mücevher açıklamalarına yanıt olarak Fabio. Tina, “Şimdiye kadar seni tanıyoruz, gerçek şu ki o seninle hiçbir zaman ilgilenmedi. Seni sevdiğini söylese bile sen her zaman ilgisiz kaldın”, diye gürledi Tina. “Kesinlikle öyle değil. Bir bariyer koydu, zamanını beklememiz gerektiğini söyledi ama bu zamanlar hiç gelmedi. Sadece gerçeklerle örtüşmeyen sözler” diye yanıtlıyor bayan. Ve şunu ekliyor: “Başka raporlar geldi, bir tane daha geldi Valensiya ve ben bu şeyi hiç anlamadım. Kimse bana nasıl olduğumu sormuyor, hepsi başkalarının kuzeni veya kız arkadaşı mı? İnanmalı mıyım?”. “Benim karakterim öyle, çok arkadaşım, kuzenlerim var. Bir kadınla konuşursam veya yemek yersem bu ne anlama gelir? Kız arkadaşım kim? Öyle bir şey yok, kıskançlığın çok güçlü”, diye saldırıyor Fabio. “Ondan hiçbir şey alamadım. Benden kaçtı: kuzeninin yanına gitti ya da İspanya ah Bari. Nasıl yapılacağını bildiğin tek şey bana yatak odasının kapısına kadar eşlik etmek ve öpüp öpmekti”, diye yanıtlıyor kadın sinirlenmiş bir şekilde. “Benimle sevişme arzusu nerede? Aşık olmanın ne demek olduğunu öğrenmelisin, sen aşk hakkında hiçbir şey bilmiyorsun” diye gürler şövalye. “Aşık oldum ve aşk için çok daha fazlasını yaptım. Ben burada da görülen gerçeklerden bahsediyorum, siz sadece sözcükleri söyleyin”, diye karşı çıkıyor Gemma. Gözle görülür şekilde öfkeli olan bayan, Fabio'yla olan tanışıklığını sona erdirmeye karar veriyor: “Her şeyi frenliyorsunuz. Sen ve benim duygularım orada bir oyun değil, anlıyor musun?”. Bu bir olacak kesin mola?