“Erkekler ve Kadınlar” Gaia Gigli, Daniele Paudice'in tercihi

celikci

New member
Tgcom24

Marika'nın tepkisi – Gaia'nın gözyaşları sevinçtendiyse, Daniele ile yüzleşmenin hemen ardından stüdyoyu ağlayarak terk eden Marika'nın gözyaşları için aynı şey söylenemez. 24 yaşındaki oyuncu şaşırmış gibi görünmüyordu, geçmişte birkaç kez kendi seçimi gibi hissetmediğini itiraf etmişti ama yine de hayal kırıklığına uğramış görünüyordu. Yine de Marika'nın sözleri hem Daniele hem de yorumcular tarafından takdir edildi. Genç lei stüdyodan ayrılmadan önce, “Yaptığınız seçimden dolayı sizden nefret etmiyorum ve kalbinizle seçim yaptığınıza sevindim” dedi.

Gaia Gigli kimdir? – Milano'da yaşıyor ve 25 yaşında. Hayatta o bir güzellik uzmanı ve annesidir. Diego, önceki ilişkisinden dört yaşında bir çocuk. Bu nedenle Gaia, hemen ciddileşmek niyetiyle kendisini hemen ciddi bir kadın olarak sundu. Bu nedenlerden dolayı 25 yaşındaki oyuncu, Marika ve Daniele arasındaki coşkuyu hiçbir zaman takdir etmedi ve onu defalarca ağır olarak tanımlayan tronista ile stüdyoda sık sık bazı tartışmaların merkezinde yer aldı. “Bu yanın beni çok korkuttu bu yüzden uzaklaştım“, diye açıklıyor Daniele seçim tartışması sırasında, ancak Gaia'ya olan ilgi o kadar fazlaydı ki onu Marika'ya tercih ediyordu.