celikci
New member
Gianmarco ile olan ilişkisinden sonra Francesca Gianluca'ya yaklaşır ve ona itiraf eder: “Seninle konuşmalıyım”. Ve devam ediyor: “O zaman Maria, buraya geldiğimde yapraklarla heyecan verici bir sahne yapmam gerektiğini düşündüm, ama bugün buna ulaştığımı sanmıyorum”. Bu noktada Tronista, talipi sandalyesini yaklaştırmaya ve ona açıklamaya davet ediyor: “Son zamanlarda birbirimizi tanıyorduk, ama seni asla yanlış, sahte veya bir aktör gibi algılamadım. Benimle her zaman sevimli oldunuz ve sen Seni sorguladığımda bile beni her zaman korudum “. Gianluca ellerini kendisine ve Francesca'ya dinliyor, gözle görülür bir şekilde heyecanlandırıyor: “Son zamanlarda birbirimizi tanıyorduk, bunu diğer zamanlarda söyledik. Ancak benim için, bu bir kalite zamanıydı ve beni dışarıda tanımak istiyorsanız , birbirimizi tanımaya devam ediyoruz “. Bu vahiyden sonra, stüdyodaki izleyicilerin alkışları arasında, çift yoğun ve özgürleştirici bir öpücükle bırakacak. “Şokta bir anım. Açıkçası evet, seni daha fazla huzurla yaşamak için bu arzum var. Buraya geldiğimden beri sana bazı şeyleri söyledim ve onları çok ilettin. Önde olduğum kişi ve o iyi hissetmek için aradığım kişidir “diyor Gianluca. Ve ekliyor: “Seninle burada tanıştığım için gerçekten mutluyum”. Çalışmadan ayrılmadan önce Francesca Sorrentino ve Tesisatör sunumcuya teşekkür eder Maria de Filippi Ve “erkek ve kadın” ın tüm editoryal personeli. Bu çiftin geleceği hakkında şüpheleri olan sadece yorumcular, özellikle Tina Cipollari Hangi yorumlar: “İyi şanslar, seni takip edeceğim. Bir kelimeye inanmadım”. Haklı olacak mısın yoksa aşk için mi çiçek açıyor?