celikci
New member
“Bu suratı yapma, görüyorum ki biraz kızgınsın” diye başlıyor Gianmarco. “Ah, çok şükür,” diye cevaplıyor sinirle Francesca. “Yolculuğumuz nasıl geçerse geçsin, bugün bir anınız olsun istiyorum. İki gün önce doğum gününüz olduğunu biliyorum ama size bu jesti yaptım çünkü son günlerde bir hikaye bana yetmiyordu”, diye açıklıyor talip. Tronista, “Öte yandan, bir hikaye benim için yeterliydi” diye yanıtlıyor. Bu arada stüdyoya kalpli ve mumlu küçük bir pasta getirilir. “Size ne düşündüğümü söyleyebilir miyim? Cyrus çünkü o bir şey yaptı Tik Tok İçin Martina, Sizi temin ederim ki doğum günümde bir hikayeyi veya Tik Tok'u tercih ederdim. Düşüncenizin bana ulaşmasını tercih ederdim, öyle görünüyor ki burada kameralar her açıldığında siz de açılıyorsunuz”, diye gürledi Francesca. Ve şunu ekliyor: “Doğum günüm için ailemle bir akşam yemeği rezervasyonu yaptırmıştım ama aptalca ben de taliplerimin beni şaşırtmasını bekliyordum. Yazı işleri ekibinden mesaj göndermemi sağlayan tek kişi Paolo'ydu, en saygılısı oydu.” Gianmarco, “Yine de notu okuyun, bakın ne yazıyor” diye soruyor. “Teşekkür ederim çünkü ben kibar bir insanım, ama bunu takdir etmiyorum. Senin en içgüdüsel ve en içten kişi olduğunu sanıyordum, şimdiyse sadece kamera için bir şeyler yaptığını düşünüyorum”, diye bitiriyor tronista. “Basit bir hikayeden daha fazlasını yapmak istedim”, diye yanıtlıyor Gianmarco. Francesca'nın eleştirilerine yanıt vermek için ayrıca Francis: “Doğum gününü bilmiyordum ama hangi oyunu oynadığını bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse, bir an için ne aradığını ve nasıl bir insandan hoşlanabileceğini netleştirmelisin.” Francesca, “Sanırım ilgisizsin. Bir kızdan hoşlanıyorsun, ona kur yapıyorsun ve onun ne zaman doğduğunu bilmiyor musun?” diye bitiriyor Francesca.