“Erkekler ve Kadınlar”, eski Tronista Mario'yu öptüğünü itiraf ediyor

celikci

New member
Yorumcu Gianni Sperti Eski Tronista ile konuşabilmeyi istiyor Nicole Santinelli Arasındaki iddia edilen öpücükle ilgili söylentilerin ve Mario Cusitore doğrudur. “Seni ve Mario'nun seni diskoda öptüğünü gören bir bayandan bir rapor aldım, onaylıyor mu?” Köşe yazarı sorar. “Evet, onaylıyorum. Sadece zor bir öpücük vardı. Herkese bir selamlama ve sarılma,” diye açıklıyor Nicole. “Maria, ne olduğunu biliyor musun? İyi olmak için çok şey söylüyorlar, o zaman bir şeyler yapıyorlar ve sen m *** a ve onların iyi bir parçasınız. O akşam öfkelenmek istemiyorum” diyor Mario . “Nicole burada değil ve istediği şeyi yapmakta özgür olabilir. Buraya bir erkek arkadaş aramak için gelmiyor, pozisyon farklı” diyor Maria de Filippi. “Öpüştüğümüzü ve özür dilerim, ama hepsi doğru değil,” diye açıklıyor talip. “Mario, bir saniye önce telefonda bulundun, neden onunla konuşmadın?”, Sunucu onu uyardı. Yorumcular güvenilmezliğinin altını çiziyor Mario Cusitorerahatsız olan, çalışmayı terk etmeye karar verir “Erkekler ve Kadınlar”. “İyi yap, daha güzel figür yap”, ona saldırıyor Margherita PizzaHala öpücük vahiy için sarsıldı.