“Erkekler ve Kadınlar”, Ernesto stüdyodan çıkarıldı

celikci

New member
Geçmişe bakıldığında kışkırtıcı sözler reaksiyon Elisa açısından oldukça kararlı: “Stüdyonun ortasında bana böyle davranmasına izin verdiğim için kendime kızıyorum. Dün içimden çok kötü hissetmeme rağmen tepkim sakindi. Ben değilim Modern bir kadın olarak bazı şeyler bana uymuyor.”
Elisa, daha sonra Ernesto ile tanışmamak için otel değiştirdiğini söyleyerek bir tanesinin altını çiziyor: değerlerin çeşitliliği. “Bunu sana bir nevi Saygı Ve saygı Kendim için çünkü hiçbir şeyi saklamak istemiyorum” diyerek şövalye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

Elisa'nın ifadeleri sorgulanıyor Tina CipollariSırasında Gianni Sperti Hanımın savunmasını alıyor: “Ernesto'nun ilişkisinin başladığı temel doğru değil. Bu programda duygu aradıklarını düşünüyorum, Ernesto'nun dışarıda yapmak istediği şey başka bir şey”.
Ancak tartışmayı yarıda kesmek için araya giriyor Maria De Filippi: “Bir dizi geldi raporlar seninle ve günlerinle ilgili fotoğraflar var ve aşağı yukarı aynı şeyleri söyledikleri için bunlardan sadece birini sakladık.” Sunucu, şövalyenin restoranda bir kızla birlikte ölümsüzleştirildiği bazı çekimleri gösteriyor.

Ernesto'nun da tereddüt etmeden doğruladığı raporlar: “Başka kadınlarla da tanışıklıklarım oldu, doğru. Bir sorun olursa programdan rahatlıkla ayrılırım”. “uyumsuz olduğunu söyleyebilirim“Erkekler ve Kadınlar” programının sunucusunun nihayet şövalyeye veda etmeden hemen önceki yanıtı.
“Dışarıda tok olduğunuza ve çok fazla aktiviteye sahip olduğunuza göre, burada ne arıyorsunuz? – programın temelinde duygu arayışına odaklanan Gianni Sperti'yi kışkırtıyor – Önceki gece ve diğer kadınlarla gittiğin gece mi?
Elisa, “Artık burada bu kişiye ayıracak zamanım yok çünkü o benim gibi bir kadını hak etmiyor” diyor ve ardından doğrudan Ernesto'ya dönüyor. Benim senin sahip olmadığın ve hatta bilmediğin değerlerim var. “.