“Erkekler ve Kadınlar”, Donatella Silvio’dan ayrılıyor: “O deli”

celikci

New member
Arsa bükümü a “Erkekler ve kadınlar”: Son birkaç haftadaki güzel sözlere ve öpücüklere rağmen, Silvio ve Donatella aniden tanışmalarını sonlandırırlar. 6 Ekim’deki bölümde ikilinin arasında beklenmedik bir şekilde paçavralar uçuşuyor. Aslında Silvio en iyi niyetle yola çıkmıştı: Stüdyoya önce tahtın şövalyesi girdi ve Donatella’yla harika vakit geçirdiğini doğruladı. Ancak bayan aynı görüşü paylaşmıyor ve ilişkilerinin gidişatından büyük hayal kırıklığı yaşadığını söylüyor. “Birlikte dört gün geçirdik çok güzel” dedi. Vedalaştıktan sonra yazı işleri ekibinden Laura beni aradı ve gelecekteki birlikte yaşama konusundaki düşüncelerimi sordu. Çocuk ve köpek istemiyorum.” Bu sözler Silvio tarafından anında yalanlanır ve bu tavır kargaşaya neden olur.

Şövalye “Bana hakaret dolu mesajlar gönderdin” diye yanıt verir. Donatella ona “O bir deli” diye saldırıyor. Silvio ise konumundan emin: “Bu sefer yanlış bir şey yapmadığımı düşünüyorum” diyor şövalye, kadının o anlara atıfta bulunan belirli bir ifadesini özellikle beğenmediğini açıklamadan önce. yaşadıkları yakınlık. Donatella gözyaşlarına boğuldu Ve Maria De Filippi onları kendileri için bazı şeyleri açıklığa kavuşturmaya davet ediyor: iyileşip ilişkilerinin parçalarını yeniden bir araya getirebilecekler mi?