“Erkekler ve Kadınlar”, Cristina Ferrara, Gianmarco'nun Seçimi

celikci

New member
Gianmarco STYI Alan Tronistlerden biriydi Tavuklar tarafından daha fazla sayıda uygulama: 11.000'den fazla kız onu tanımak istedi. Bu isteklerin ortasında, Cristina Ferrara ilk görünümünü Şubat ayında yapıyor. Kendiliğindenliği ve güzelliği hemen Tronista'yı fethetti, bu da çalışmada bulunan yüzlerce talaş arasındaki nota “Erkekler ve Kadınlar”. İlk dış çok yakında geliyor Ve 19 Şubat Çarşamba bölümünde, kamu ilk randevusuna tanık oluyor E Cristina'yı daha iyi tanımaya başlar. “Sana gerçeği söylüyorum: neden burada olduğunuzu sorduğumda bana nasıl cevap verdiğin için beni vurdun. “Bir kişiyi tanımak,” diye yanıtlıyor talip. Başlangıç umut verici görünüyor, ancak birkaç gün sonra ilk çatlaklar ortaya çıkmaya başlıyor. Tronista çok çekici görünüyor Lianezaten birkaç kez çıktı ve bu Tutum çok can sıkıyor cristina. Ancak 24 Şubat Pazartesi bölümünde, ikisi pozisyonlarını netleştiriyor ve barış yapıyor. Ancak ateşkes uzun sürmez. Gianmarco, Francesca Polizzi'yi öpüyor Ayrıca Nadia di Diodato'ya çok yakın ve Cristina tekrar bir kenara hissediyor. Bu güçlü gerginlik anlarına rağmen, ikisi arasındaki ilk öpücük ve talip önceki şüphelerden ayrılır, nihayet 24 Mart dışında bir öpücük.