“Erkekler ve Kadınlar”, Cristina Alessandro'yla mı kapanıyor?

celikci

New member
Erkekler ve kadınlar, Cristina Alessandro'yla mı bitiyor?  İşte tepkisi - fotoğraf 2

Tgcom24

Cristina ilk başta, “Ben çalışmanın ortasındayken Alessandro'nun oturma hareketini anlamıyorum. Söylediklerinden hoşlanmadım” dedi. Bunun yerine “Onu çok fazla strese sokuyorlar” yorumunu yapıyor Tina Cipollari Ancak Maria De Filippi ağzından kaçırdı: “Alessandro ile ilgili bir sorununuz var. Cristina'nın her hakkı var – daha sonra doğrudan şövalyeye dönen sunumcuyu düşünün – oturma hareketinize üzüldüğünü söylüyor ve siz de Roberta ile konuştuğunu söylüyorsunuz. Siz bu şeyi istismar ediyorlar.” Bunun üzerine ev sahibesi Cristina'yı savunur ve Alessandro'ya saldırır.

Dans molasının ardından Cristina, Alessandro'dan bir adım bekler ama Alessandro ona yaklaşır. Barbara. Bayan bunu pek hoş karşılamıyor ve sorulduğunda şöyle diyor: “Kapatıyorum. Önceki tartışmadan sonra benden konuşmamı isteyeceğini bekliyordum ve onun yerine Barbara'ya gitti”. Bu noktada hem Tina hem de Tini Cristina'ya sahte olduğunu söyleyerek saldırıyorlar. Alessandro pes etmeye niyeti olmadığını belirtiyor. “Bu sadece kötü ruh halimin dikte ettiği bir yanlış anlaşılmaydı” diyor. Ancak ev sahibi Cristina'ya kapatmayı düşünüp düşünmediğini sorduğunda daha önce söylediklerini geri çekiyor: “Bilmiyorum, ondan hoşlanıyorum ama söylediği ve yaptığı bazı şeyleri beğenmedim” , sonucuna varıyor.