“Erkekler ve Kadınlar”, Cristiano ve Asmaa programdan birlikte ayrılıyor

celikci

New member
Sezonun son bölümü “Erkekler ve kadınlar“bir bükülme ile bitiyor. Hıristiyan Ve Esmaa aşık oldukları için programdan birlikte ayrılacaklarını duyururlar. Flört şovunun izleyicileri için beklenmedik bir karar Kanal 5 Sadece bir aydır birlikte çıkan hanımefendi ile şövalye arasındaki ilişkinin bu şekilde evrimleştiğine inanmayanlar.

Çalışma merkezine davet edilen Cristiano kürsüye çıktı ve dinleyicilere bilgi verdi. “Bugün anladım ki, yanınızdaki kişiyle birlikte eksikliklerinizi hissettiğinizde ve bunları fark ettiğinizde ideal kadın o oluyor ve ben de bu kadını buldum. Ona aşığım“, diyor şövalye, Asmaa duygulanırken kendisinin de aşık olduğunu ortaya koyuyor. Her zaman çok soğuk ve bazı erkekleri tanımaya pek meyilli değil, hanımefendi ilk kez kendisinin yeni bir yanını gösteriyor. Cristiano bile kapandıktan sonra birkaç flört, bu ilişkiye gerçekten dahil olduğunuzu gösterir.

Ancak herkes bu yeni aşkın doğuşuna inanmıyor. Yorumcular şüpheci ama öyle Cristina Tenuta Bu hikâyede inandırıcı olmayan şeyin altını çizmek için araya giren. Ancak Asmaa buna izin vermez ve bu çok özel anı mahvetmemesini ister. “Teşekkür ederim ama bu anı mahvetme. Bu kötülük! 23 Nisan'dan beri Cristiano ile çıkıyorum, o tarihten itibaren yoğun bir şekilde onunla birlikte yaşıyorum. Eğer bu sizin için kısa bir süre ise biliniz ki durum kesinlikle böyle değildir. O olgun, ben olgunum, iki yıldır burada olan seninle görüşürüz”, diye bitiriyor bayan.