“Erkekler ve Kadınlar”, Brando her iki talibi de öpüyor

celikci

New member

Erkekler ve kadınlarBrando'nun pek net fikirleri yok: Her iki talipini de öpüyor - fotoğraf 2

Tgcom24

Beatriz ile dışarısı – “Sonunda görmek istediğim gibi tekrar gördüm. Mutluyum ve aynı derecede korkuyorum çünkü her an artık böyle olmayabilir“. Brando bu sözlerle Beatriz'le yaptığı son yurt dışı gezisinde hissettiği duyguları anlatıyor ancak ruh halindeki sürekli değişiklikler nedeniyle genç kadınla tekrar tartışmaya dönme korkusunu gizleyemiyor. sabah uyanığım ve farklı bir insanım. Benimkiler tepkiler“, talip hemen cevap verir ve Maria De Filippi şunu ekliyor: “Eğer onu seçmek zorunda kalsaydınız, Beatriz'i karakteriyle birlikte seçerdiniz. Evinizde bir süs eşyası olmasını beklemeyin.”

Raffaella ile dışarısı – Napoli'den gelen taliple dış maç bile çok yoğundu. Brando da onu öptü ve Brando'nun Beatriz'in tavırlarıyla ilgili devam eden endişesine rağmen ikisi de giderek daha yakın görünüyorlar. Stüdyoya girdiğinde Raffaella, tronistaya duyduğu güçlü ilgiyi yineliyor ve şunları söylüyor: “Hiçbir tepki vermemem tuhaf gelebilir biliyorum. Geçmişte ailemi kendimden önde tutardım ve seninle de aynısını yapardım çünkü bunu önemsiyordum ” Genç kadın, “Uomini e Donne” yolculuğunu Brando'yla tanışması sayesinde büyümesine ve daha iyi bir insan gibi hissetmesine olanak tanıyan bir yolculuk olarak anlatıyor. “Onunla oynamıyorum. Onun yanındayken kendimi farklı biri gibi hissediyorum. Tek başıma iyiyim ve yanımda olmasını istediğim kişi bir katma değer olmalı ve bugün onu bir katma değer olarak görüyorum” diye bitiriyor.