celikci
New member
Otelden gelen beklenmedik e-postadan önce, Barbara De Santi birlikte geçirilen akşamın değerlendirmesini yapmak Maksimum ve ikisi arasında bir çatışma çıkar. Bayan, “Ondan hiç hoşlanmıyorum, ağır ve yalancı” diye söze başlıyor. Ve şunu ekliyor: “Akşam yemeği hakkında konuşmak istiyor muyuz? Parayı bulması gerektiği için başka bir yere gidelim demedi, zaten parası olduğu için orada kaldı.” Massimo, “Hayır ama ne diyorsunuz? Resepsiyona sorduk, bize biraz tenha bir masa teklif ettiler ve bu ikimiz için de iyi oldu” diyor. “Fazla değil, donuyordum. Yemekler gelmedi, kalkıp isteyen de bendim. Tatlıyı kaçırdığımı fark etmedin bile, bunlar gözden kaçırmadığın ilgiler. Al”, diye gürledi Barbara. Şövalye, “Seni arabamla aldım, önce otele, sonra da istasyona götürdüm. Sanırım üzerime düşeni yaptım”, diye yanıtlıyor şövalye. Bayan, “Yapmanız gereken en iyi şey, işler yolunda gitmediğinde hemen söylemenizdir, çünkü her şey hemen olur”, diye belirtiyor bayan. Massimo, “İçinizden gelen bir şeyler yüzünden şikayetler oluyor ama sanırım konuşmadan önce düşünüp 100'e kadar sayıyorum. Sizinle benim aramda ne fark olduğunu anladınız mı? Ben dürtüsel değilim”, diye saldırıyor Massimo. Barbara, “Aslında başarısız bir evliliğiniz ve birçok ilişkiniz var” diye karşı çıkıyor. Seyirci onun onaylanması için kükrüyor ve aynı zamanda ona katılıyor Gemma Galgani kadına saldırıyor: “Gerçekten abartıyorsun. Her zaman temiz çıkmak isteyemezsin.” Sonunda Barbara, Massimo'yla tanışmasını yarıda keser ve gözyaşları içinde şunları söyler: “Başkaları bana her şeyi söyleyebilir ve benim sessiz kalmam gerekiyor, ama konuştuğum anda her zaman kötü olan ben oluyorum. Belki de iş konusunda iyi değilimdir. Burada.”